Nieuws

Over onze website

Wij van "Uitvaarthuis" Frank Hensen willen dicht bij de mensen staan. Vanaf het eerste moment willen wij naar u luisteren en daarna gepast handelen. Daarom kunnen wij u met deze website van begrafenissen Uitvaarthuis een uitbreiding van onze diensten aanbieden. Als nabestaande zal u onmiddellijk de meerwaarde kunnen ondervinden die we u met deze website willen aanbieden. Het zal voor u een hulpmiddel zijn om praktische zaken te regelen.

Mits we van de nabestaanden toelating kregen, kan u op deze website de rouwbrief vinden van een overledene. Indien gewenst kan u dan de familie condoleren en zal u op deze plek een keuze en bestelling kunnen maken voor bloemen.

In het Uitvaarthuis Kalmthout of Uitvaarthuis Brecht zijn we gewend om informatie te geven over een begrafenis of crematie. Als hedendaags rouwcentrum willen we verder gaan en u via deze website informeren over nieuwigheden in de uitvaartbranche. Als begrafenisonderneming willen we de tradities die u verlangt behouden. 

Wanneer u zoekt naar begrafenis Kalmthout of begrafenis Brecht zal u ons kunnen terugvinden op deze website en fysiek op onze vertrouwde adressen. Belangrijk voor u als nabestaande is nog dat wij het afscheidsmoment zelfs in uw eigen woonplaats organiseren en verzorgen.